Revisonsmedarbetare till kontoret i Stockholm

Just nu söker vi nya medarbetare till teamet i Stockholm. Vi söker dig som brinner för siffror, har viss erfarenhet från branschen och som letar efter en ny utmaning.

Du arbetar tätt med erfarna revisorer och tar ett helhetsgrepp om uppdragen. Våra kunder är främst ägarledda företag i SME-segmentet i en mängd olika branscher.

Vi värdesätter initiativförmåga och självständigt arbete. Vi tror att du är noggrann, har god analytisk förmåga, lätt för att kommunicera och är nyfiken på din omvärld.

Hos oss får du chansen att utvecklas och är målet att bli auktoriserad revisor så stöttar vi dig på den resan, men det finns också möjlighet att specialisera sig på andra sätt.

Vi är en mellanstor revisionsbyrå med engagerade medarbetare och det finns goda möjligheter att vara med och påverka verksamheten och utveckla kunderbjudandet. Vår bransch är i förändring, digitalisering är viktigt för oss och det finns mycket att bidra med även om den personliga kontakten med kunden alltid kommer att vara central.

Har du frågor? Kontakta Susanne Forslund, susanne.forslund@mtrevision.se eller skicka din ansökan och CV.