Jobba hos oss

Just nu söker vi inga nya kollegor, vi ser framemot att ta emot din ansökan vid ett senare tillfälle!

MÖT tre AV VÅRA ANSTÄLLDA

Tina Sperring

Revisor

Hur länge har du jobbat på MT Revision och hur kommer det sig att du sökte dig till oss?

Nu har jag varit här i snart 3 år. Det var en tidigare kollega till mig som hörde av sig gällande tjänsten här. Jag hade egentligen en annan anställning men kände att jag ändå ville skicka in en ansökan, vilket jag inte ångrar. När jag kom till MT för min intervju var det en härlig stämning på kontoret och jag kände direkt att det var en plats jag ville jobba på.

Hur var det när du började arbeta hos oss?

Innan min anställning här hade jag jobbat med revision vid sidan av mina universitetsstudier men då endast av bostadsrättsföreningar och omställningsstöd. Jag började mitt under högsäsongen och fick, efter en genomgång och introduktion av arbetet, direkt börja göra hela revisionsuppdrag vilket var mycket lärorikt. Något som imponerade på mig var hur trevliga och öppna samtliga kollegor var för att hjälpa mig trots att alla hade mycket att göra.

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det absolut bästa är självklart att vi har kul tillsammans och det är inget som ska underskattas. Det är viktigt för mig att trivas med mina kollegor men om jag ska ta ett exempel relaterat till själva arbetet så är det nog utvecklingsmöjligheterna. Vi får ett stort personligt ansvar, möjlighet att påverka våra egna arbetsrutiner, sköta kundkontakt, planera vår tid, gå utbildningar vi önskar och har bra dialoger om hur vi vill utvecklas vidare i vår yrkesroll. Min utveckling har gått så mycket fortare än vad jag förväntade mig och tack vare den stöttning jag får känner jag mig redan väldigt trygg i min roll som revisor.

Per Eklund

Revisor

Hur länge har du jobbat på MT Revision?

Det är inte helt enkelt att svara på, jag har inte bytt jobb sedan 1997 då jag började på Simonssons & Lindholms revisionsbyrå. Vi blev uppköpta runt år 2000 och efter det har min arbetsplats haft olika konstellationer men 2011 tog vi namnet MT Revision AB och 2016 flyttade vi in i våra nuvarande lokaler.

Hur kommer det sig att du valt att stanna inom branchen?

Det är väl främst 2 anledningar, för det första trivs jag otroligt bra med mina arbetskamrater. Vi har en fantastisk sammanhållning och trivsamt samarbete, att känna varandra väl bidrar till en trevlig arbetsmiljö. Det är extra roligt att jag får spendera varje dag med människor jag känt så länge och även är några av mina närmsta vänner. 

Den andra anledningen är att jag genuint blir glad av att hjälpa mina kunder. Att kunna vara till nytta och stödja dem när de stöter på problem gör att mitt arbete känns extra meningsfullt. Revisionsarbetet ser inte jag som en möjlighet för mig att hitta fel utan en möjlighet att se förbättringsåtgärder för att kundernas verksamhet ska utvecklas och bli bättre. 

Om jag ska sammanfatta så är det att få vara en del av ett team där vi inte bara trivs tillsammans utan också strävar efter att göra skillnad för våra kunder som gör att jag trivs så pass bra att jag nu är inne på mitt 27:e år.

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det är nog den stora friheten. När du jobbat på en arbetsplats så pass länge som jag gjort är det antagligen naturligt att du får styra och ansvara för ditt arbete själv men jag uppskattar möjligheten att styra över mitt eget arbete, vår platta organisation och öppna kommunikation. Det är också roligt att vi är en mix av människor i olika åldrar, olika erfarenheter och med olika personligheter. Det finns utrymme att vara dig själv och du behöver inte göra dig till på jobbet bara du är professionell mot kunderna. 

Malin Ståhl

Auktoriserad revisor

Hur länge har du jobbat på MT Revision?

Jag började redan 2010 men under delar av 2021-2022 prövade jag vingarna på annat håll och jobbade med att utveckla bokslutsavdelningen på en redovisningsbyrå. Jag upptäckte dock ganska snabbt att revision är det jag vill jobba med och saknaden av kollegorna blev för stor. Det fanns aldrig några tvivel för mig att komma tillbaka till MT Revision när jag väl bestämt mig för att satsa på revisionen igen.

Vilka typer av kunder jobbar du mest med?

Jag jobbar främst med mindre ägarledda företag men även större företag och koncerner. Branscherna är vilt spridda, det är allt från restauranger och konsultbolag till olika byggbolag och producerande bolag. Det är en av de roligaste delarna av revisionsyrket, att vi får en stor variation i kunderna vi arbetar med och därmed även de frågor eller problem som uppstår.

Du kan aldrig bli fullärd och det är spännande att stötta kunderna i deras utveckling av verksamheten oavsett bransch. Välskötta bolag med duktig ekonomipersonal eller en bra redovisningsbyrå är favoriterna men det finns något extra med att någon gång ibland få grotta ner sig i differenser och tillfredsställelsen att hitta vart det blivit fel.

Vad är det bästa med att jobba hos oss?

Det är, kanske inte helt överraskande, kollegorna och vår gemenskap! Jag uppskattar våra AWs där vi spelar spel, bowlar eller hittar på något annat kul men det roligaste är nog när vi åker på utlandskonferens. Att jobba på MT betyder för mig att omge sig med erfarna, stöttande kollegor som tror på en och pushar en att utvecklas. Det genomlyser det dagliga arbetet men även min väg till att bli auktoriserad där jag fick en otrolig stöttning av samtliga kollegor som fortfarande finns nu när jag bygger upp min egen kundstock.

Varmt välkommen med din ansökan till att bli en del av vårt härliga gäng här på
MT Revision.